Undervisningen

Bærer du på en drøm om å lære å spille bass, eller gitar, eller har du holdt på en stund? Er du litt rusten i fingrene og kan trenge et nytt “grep” om gitaren?

pagina web_burned-2

ja, da vil du få hjelp til å komme videre… Dette er stedet for deg, uansett alder, kjønn og nivå. Undervisningen foregår individuelt.

Det undervises i de fleste musikkgenre og med elever fra 8 år og oppover. Skolen har spesialisert seg på el.bass undervisning (Blues, Rock, Pop, Jazz, latin, Kubansk og Brasiliansk), men er du interessert i gitar, er du også velkommen.

Noe av grunnideen i undervisningen er å ta utgangspunkt i elevens ståsted og interesser. Eleven kan selv påvirke og være medskapende av undervisningsmateriell, da improvisasjon og egne musikalske oppgaver står sentralt i undervisningen. Målet er å skape og formidle musikkglede ved hjelp av enkle virkemidler.

Priser
Det gis først og fremst individuell undervisning. En leksjon (45 minutter) koster Kr.400,- pr. undervisningsleksjon. Pakkepris: 5 timer = Kr.1750

Forpliktelser
En elev trenger ikke å forplikte seg til et visst antall undervisningstimer. Om man ønsker en drop-in time, noen få timer eller et fast undervisningsopplegg så kan dette avtales. Avbud må meldes 48 timer før avtalt time. Ikke benyttede timer belastes i sin helhet.

Velkommen til bassundervisning!!

OBS! fra februar 2020 åpner jeg min online course med flere videoer som du kan bruke for å øve hjemmefra.

https://cubanbasswithale.teachable.com

og flere basskurs kommer senere her:

https://alejandro-gispert-s-school.teachable.com/courses/electric-bass-technique-fundamentals

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close