Om meg / Om undervisningen

Alejandro Gispert Navarro er utdannet bassist og lærer ved Den nasjonale kunstskolen og ved Kunstinstituttet i Havanna, Cuba. Han har studert live electronics ved Norges musikkhøgskole og pedagogikk ved Barratt-Due musikkinstitutt. Han har jobbet som profesjonell bassist med en rekke kjente og ukjente artister og band.

Alejandro har jobbet med opplæring i flere workshops og prosjekter for og med barn/unge, bl.a. ved Steinerskolen og gjennom Kulturtanken. Han har jobbet med bassundervisning for studenter i alle aldre, både som privatlærer og som fast ansatt ved Musikkundervisning Norge (MUNO). 

Undervisningen i bass/kontrabass

Alejandro underviser i bass og kontrabass for nybegynnere og viderekomne i alle aldre, og undervisningen omfatter blant annet:

– Riktig teknikk på bass

– Notelesning

Basskomping

– Rytmeøvelser

– Musikalsk uttrykk og innlevelse

– Komposisjon/improvisasjon

Sjanger

Alejandro underviser i mange sjangre, alt fra pop/rock til jazz, til elektronika, R&B og cubanske/latinske sjangre.

Første undervisning

For Alejandro er det viktig å ta utgangspunkt i elevens forutsetninger, altså nivå, foretrukne genrer etc. Booker du en time med Alejandro, vil den første timen gå med til å snakke litt, lære hverandre å kjenne og selvfølgelig spille musikk. Undervisningen skal være gøy, utfordrende og spontan.

Nybegynnere

For nybegynnere er det relevant å tenke igjennom før første undervisningstime hva motivasjonen er for å lære bass/kontrabass, og også hvilket repertoar man ønsker å lære.

Skriv en uforpliktende beskjed til Alejandro hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

E-post er: alejandrogispert99@gmail.com

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close