Spellemanprisen

Sarah Camille

Sarah Camille  · Tusen takk for alle gratulasjoner og hyggelig oppmerksomhet ♥✨✨♥Jeg er veldig stolt og glad for at jeg fikk spellemannprisen for barnemusikk!!!

Den fine gjengen i NRK Super overrasket meg i et veldig morsomt kjendis-prat intervju! Jeg fikk takket mange, men jeg vil gjerne fullføre takketalen her, fordi denne prisen deler jeg med SÅ mange: Tusen takk til Bugge Wesseltoft og OKWorld Rec for at vi fikk utgi dette albumet med dere.

Tusen takk til Martin Abrahamsen og RainbowStudio for innspilling og miksing. Tusen takk til Morgan Nicolaysen, Propeller Mastering for mastering. Tusen takk til Rune Mortensen for cover design Tusen takk til Lakkegata Skolekor for nydelig bidrag på albumet. Tusen takk til Alando Bernard for nydelige illustrasjoner. Tusen takk til Målfrid Bleka og Sunil (NAFO – Tema Morsmål) for prosjektet «Lille dråpe» som ble med videre i «spor av dråper og røde nebb»

Tusen takk tik de fantastiske musikere!!✨✨✨Jørn Erik Ahlsen Alkanger, Lius Baruch, Alejandro Gispert✨ for den utrolige reisen vi har hatt sammen!

Tusen takk til Kristin Aafløy Opdan for nydelige band bilder. Tusen takk til Ane Carmen Roggen, Merete Rustand Solli, Ragnhild Bøhle, Matias Hilmar Iversen og hele gjengen fra Rikskonsertene / Kulturtanken for reisen med GrunnLove og videre til «spor av dråper og røde nebb», og for at vi har fått reist så mye med denne forestillingen. Tusen takk til Kulturrådet for støtte til innspilling. Tusen takk til juryen i Spellemann, og gratulerer til alle nominerte i kategorien barnemusikk med fantastiske album✨✨✨✨✨Andreas Ihlebæk, hei kalas, Aslak Brimi og Mari Midtli✨

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close